В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република, обяви на

...
В последните дни са налице атаки срещу парламентарната република, обяви на
Коментари Харесай

Петков: Налице са атаки срещу парламентарната република

В последните дни са налице офанзиви против парламентарната република, обяви на брифинг съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков след сблъсъка в пленарна зала тази заран сред депутати на Политическа партия и " Възраждане ". 

Петков цитира думите на " Възраждане ": " В момента, в който излязат на трибуната ще ги свалим, ще ги унищожим до крайник, ще организираме прелом ", и подсети, че България е парламентарна република, европейска страна, демократична страна и те ще бъдат поръчител, че без значение от провокациите, " тези аспекти на България ще останат и ще работят за България да има едно демократично работещо, постоянно държавно управление. "

Той даде думата на Явор Божанков, който дочете декларацията, която стана мотив за днешната реакция на " Възраждане ", само че спести репликата, която провокира напрежението в пленарна зала. Божанков обвини президента, " Възраждане "  и служебния кабинет в координирана офанзива. " Това ни задължава да съставим постоянен кабинет с явен европейски профил. Най-добрият метод да парираме паравоенния режим на ръководство е постоянен кабинет ", уточни Божанков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР